Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Kallelse till möte om kompost

| Inga kommentarer

Hej alla boende,

nu kan vi snart börja med matavfallsåtervinning igen! Mycket roligt att återigen kunna dra detta viktiga strå till stacken för att värna miljön.

De som är intresserade av att återvinna matavfall är välkomna på informationsmöte 17/2 kl. 14 utanför miljöstugan. På mötet kan man utöver att få information och säga hej till sina trevliga grannar också anmäla intresse för att återvinna matavfall och hämta ut kärl och papperspåsar för att genast komma igång med återvinning.

Du som vill anmäla dig men inte kan närvara på mötet kan maila till email hidden; JavaScript is required eller lämna en lapp med överskriften ”Intresseanmälan till kompost”  samt namn och telefonnummer i styrelsens brevlåda.

Mvh

Karin Romberg

Miljöansvarig brf Britts grannar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.