Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Viktig information: Tillfällig avstängning av värmen 2 februari

Tisdagen den 2 februari kommer flera backventiler att bytas på två radiatorpumpar i värmecentralen. Det kommer att leda till att värmen i våra element i lägenheterna stängs av under ett antal timmar på dagen.

På tisdag verkar det bli kallt ute enligt väderprognosen. Därför uppmanas alla som är hemma att vara aktsamma och ta på sig kläder eftersom temperaturen i våra element sjunker och därmed också innetemperaturen i lägenheten.

Hur mycket innetemperaturen hinner sjunka kan vi tyvärr inte svara på. Som alla vet är husen 70 år gamla och med de nya reglerna för OVK (obligatorisk ventilationskontroll) krävs det ett stort luftflöde in i lägenheterna. Därför blir det tyvärr kalldrag från fönster och balkong när det är minusgrader ute. Vi hoppas ändå bytet kommer att gå fort och temperaturen sjunka så lite som möjligt.

När bytet väl är genomfört är tanken att pumpen i värmecentralen ska kunna köras hårdare så att våra element och lägenheter får mer värme.

Styrelsen

Kommentarer är stängda.