Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

TV och bredband

Comhem är leverantör av kabel-tv

I de flesta lägenheter sitter det ett TV-uttag i vardagsrummet. För vissa tjänster som TiVo behövs ett uttag med tre ‘hål’, något som inte alla lägeheter har. Kontakta Comhem om du behöver byta TV-uttag av denna anledning.

Föreningen har tecknat ett distributionsavtal och ett avtal om analogt TV-utbud. Följande analoga kanaler har alla hushåll:
SVT1, SVT2, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6, FOX, Öppna kanalen

Comhem erbjuder via sitt sortiment främst digital-tv, kanalpaket, telefoni, internet, boxar mm. Tilläggstjänster tecknas av var och en med Comhem, se www.comhem.se för kontaktuppgifter.

Ownit är leverantör av bredband

I de flesta lägenheterna sitter det ett datauttag ovanför ytterdörren. Vissa valde att dra kabel till annat rum, när föreningen bytte till bredband via fiber.

Föreningen har tecknat ett distributionsavtal och ett avtal om internetaccess. Följande tjänst har alla hushåll från Ownit:

  • Internetaccess 100 Mbit/s
  • IP-telefoni

Ownit erbjuder via sitt soriment främst tv-kanaler, kanalpaket, telefoni, 1000 Mbit/s internetaccess. Tilläggstjänster tecknas av var och en med Ownit, se www.ownit.se för kontaktuppgifter.

Avflyttande bör säga upp sin anslutning i sin lägenhet inför flytten.
Nyinflyttade får aktiveringskod av föreningen genom att maila styrelsen.

Du är fri att välja vad du köper och varifrån…

Förutom de två grundabonnemangen ovan som är tecknade gemensamt är du fri att själv välja att teckna tjänster med de leverantörer du önskar. Vi tror dock att Ownit för de allra flesta kommer att vara bästa valet för internetaccess.

Vill du ha större kanalpaket med TV kan du välja att köpa en box från Comhem, dra kabel från TV-uttaget och teckna abonnemang med dem eller att köpa en box från Ownit, dra kabel från datauttaget i och teckna abonnemang med dem. Båda alternativen är i stort likvärdiga i utbud och kvalitet.