Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Bredband och TV

Ownit är leverantör av bredband

Föreningen har tecknat ett distributionsavtal och ett avtal om internetaccess med leverantören Ownit.

Följande tjänst har alla hushåll från Ownit:

  • Internetaccess 100 Mbit/s
  • IP-telefoni

Bredband med tillhörande hårdvara beställer du själv av Ownit. I de flesta lägenheterna sitter det ett datauttag ovanför ytterdörren där du kopplar in utrustningen. Om det inte sitter där kan det sitta i ett annat rum då vissa hushåll valde att dra kabel till annat rum när föreningen bytte till bredband via fiber.

Ownit erbjuder via sitt sortiment fler tjänster. Förutom högre internethastighet (upp till 1000 Mbit/s) finns även TV med olika kanalpaket. Tilläggstjänster tecknas av var och en med Ownit.

Avflyttande ska själv säga upp sin anslutning i sin lägenhet inför flytten.

Tele2 är leverantör av kabel-tv

Föreningen har tecknat ett distributionsavtal och ett avtal om TV-utbud med Tele2.

TV med tillhörande hårdvara beställer du själv av Tele2. I de flesta lägenheter sitter det ett TV-uttag i vardagsrummet där du kopplar in utrustningen.

Tele2 erbjuder via sitt sortiment olika kanalpaket, med också IP-telefoni, internet, boxar mm. Tilläggstjänster tecknas av var och en med Tele2.

Du är fri att välja vad du köper och varifrån

Förutom de två ovan nämnda grundabonnemangen, som är tecknade gemensamt av föreningen, är du fri att själv välja att teckna tjänster med de leverantörer du önskar. Vi tror dock att Ownit är det bästa valet för internetaccess för de allra flesta.