Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Nycklar och kopiering

Porten och gemensamma utrymmen
I föreningen finns ett låssystem för gemensamma utrymmen som trapphus och tvättstuga. Dessa har inget kopieringsskydd och du får själv göra kopior av dem (men är naturligtvis ansvarig för att de förvaras ansvarsfullt). Det finns några originalnycklar som för närvarande går att köpa för 200 kr, maila email hidden; JavaScript is required om du är intresserad av att köpa.

Portarna är försedda med ett elektroniskt passersystem. Varje lägenhet har fått ut tre blippar till detta passersystem. Behöver du fler går de att köpa för 100 kr/st. Har någon förkommit, anmäl till styrelsen så att vi kan spärra  den förkomna blippen.

Låset i din ytterdörr ansvarar du själv för…
… men om du har kvar en cylinder med nyckel märkt ASSA CFB649 så är dessa nycklar kopieringsskyddade. Vill du ha fler nycklar hit behöver du maila email hidden; JavaScript is required och be om tillstånd att kopiera. Du tillverkar sedan sådana nycklar hos Stanley Security i Skarpnäck, de finns på Fraktflygargatan 18 och har öppettider må-fr 7-16. Telefon 010-458 89 49.

Hyresgäst som vill ha nyckel kopierad ska ta med sig sitt upplåtelseavtal, legitimation, nyckeln samt en fullmakt från en person ur styrelsen.

Tvättstugans bokningscylindrar
För att boka tider i tvättstugan behöver du ha en fungerande och låsbar bokningscylinder. Varje lägenhet har fått ut två nycklar till sin tvättstugecylinder, dessa är fria att kopiera för var och en. Om de förkommit går det att få en ny bokningscylinder med två nycklar för 200 kr genom att maila email hidden; JavaScript is required