Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Styrelsemöte 14/5

| Inga kommentarer

Styrelsemöte tisdagen den 14/5 2013.
Några intressanta punkter:

Obligatorisk Ventikationskontroll OVK:
Översyn av inluftsventilerna kommer att ske med start v 24. Inluftsventierna är de som sitter ovanför fönstren vid några fönster i varje lägenhet. Företaget som utför arbetet, AirCano, kommer att informera om detaljerna.

Yttre miljön:
Översyn av den yttre miljön kommer att göras. Styrelsen har anlitat en landskapsarkitekt som har gett oss förslag på lösningar. I översynen ingår asfaltering av garageplan och bättre cykelparkeringar. Arbetena kommer att startas efter sommaren.

Matavfall:
Styrelsen uppmanar alla som är intresserade att delta, och som inte redan har gjort det, att anmäla sig till email hidden; JavaScript is required Anmälan är viktig dels för att intresserade ska kunna ta del av information men också för att vi ska få en uppfattning om hur många kärl som behövs och vilken frekvens på hämtning som ska beställas.

10årsjubileum:
Styrelsen vill påminna om att föreningen firar 10 år sedan
fastigheterna övertogs från Svenska Bostäder.

Kommande händelser:
Årsstämma och 10årsjubileum lördagen den 1/6.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.