Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Styrelsemöte 18/9

| Inga kommentarer

Några intressanta punkter:

Lokalansvarig:
Susanna Hellsing, boende i 9:an, är lokalansvarig, sedan Britt Ljungqvist lämnat styrelsen efter lång och trogen tjänst. Susanna sköter därmed uthyrningen av vår föreningslokal.

Inför städdagen:
Höstens städdag blir den 12/10 kl 11. Inför städdagen skall alla cyklar vara märkta ”2014”. Cyklar som inte är märkta kommer att ställas undan men finnas kvar i minst 6 månader.

Myrstacken:
Under sommaren har försök gjorts att få bort den stora myrstacken utanför 9:an, vilket beslutades på årsmötet. Myrorna har dock varit flitiga och byggt upp den igen. Nya strategier har därefter prövats, och för tillfället verkar den vara besegrad.

Matavfall:
Styrelsen uppmanar alla som är intresserade att delta, och som inte redan har gjort det, att anmäla sig till email hidden; JavaScript is required

Trädgårdsgruppen:
Nya planteringar har gjorts utanför entrén till 9:an och 7:an, och vinbärsbuskar har platerats. I närtid planeras sättning av lökar Trädgårdsgruppen har mejladress: email hidden; JavaScript is required

Handdukstork:
Enligt en inspektion som miljöförvaltningen gjorde i maj 2013 så är returvarmvattnet i vår varmvattencirkulation något lägre än 50 °C, vilket är gräns för att det inte skall bildas legionellabakterier i vattnet. Eftersom det är handdukstorkarna som är orsaken till den sänkta temperaturen innebär detta att vi måste ersätta dem med elektriska. Vi har nu fått in offerter för detta, och arbetet kan påbörjas i hus 11 under hösten.

Nästa styrelsemöte blir torsdag den 16/10 2014.

Skicka gärna frågor eller förslag till: email hidden; JavaScript is required

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.