Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Styrelsemöte 19/3

Några intressanta punkter:

Motioner till årsmötet:
Motioner till årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast den 20/4 för att hinna besvaras och skickas ut innan mötet.
Motioner skall vara utformade som ett tydligt alternativ att ta ställning till. Man skall kunna skicka ett ombud till stämman med uppgift att svara JA eller NEJ. Alltså inga diskussionsfrågor.
Om motionären önskar att motionens att-satser skall kunna tas var för sig skall det tydligt framgå, annars gäller att motionen antingen tas eller förkastas i sin helhet.

Fuktmätare:
Föreningen kommer under de närmaste dagarna att införskaffa en fuktmätare som medlem kan låna om man är orolig för eller misstänker fuktskada. För att låna den kontakta någon i styrelsen, eller skicka ett mejl till styrelsens mejladress email hidden; JavaScript is required

Bredband:
Installation av bredbandsanslutning är klar. Beräknad driftsättning den 23 mars.
Alla skall ha fått information från Ownit om hur man aktiverar de tjänster man vill ha och hur man beställer router/tjänstefördelare.
Frågor om detta kan ställas till styrelsens mejladress, till facebookgruppen eller till: email hidden; JavaScript is required

Barnvagnar och annat i trapphusen:
Av brandsäkerhetsskäl är det förbjudet att ställa barnvagnar eller anda föremål i trapphus och i källargångar.

Kommentarer är stängda.