Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Styrelsemöte 14/11

| Inga kommentarer

Styrelsemöte tisdagen den 14/11 2013.
Några intressanta punkter:

Yttre miljön:
Arbeten med den yttre miljön kommer att inledas under hösten. Arbetena skulle ha startat vecka 43, men har blivit försenade. Styrelsen har valt att börja med dels asfaltering av garageplan vid 7:an, dels cykelparkering utan f ör 9:an och nedanför 11:an (vid garageuppfarten).

Nya parkeringsplatser:
Föreningen avser att anlägga två parkeringsplatser utanför den gamla miljöstugan. Avsikten är att hyra ut dessa. Kön till dessa är densamma som garagekön, dvs. de som står i garagekön blir tillfrågade först.
De som tackar nej till uteplatsen mister inte sin plats i garagekön. Avgift för uteplatsen är inte bestämd, men troligen runt 300kr.

Matavfall:
Styrelsen uppmanar alla som är intresserade att delta, och som inte redan har gjort det, att anmäla sig till email hidden; JavaScript is required

Barnvagnar och cyklar:
Barnvagnar som inte används inte bör parkeras i allmänna utrymmen, utan förvaras på annan plats.

Observera: cykelrummen är främst till för barn och äldre: om du använder cykeln mer sällan, placera den i annat utrymme!

Förslag på loppis:
Styrelsen har i förvar några gamla cyklar som inte har någon ägare. Dessa tillsammans med andra saker kan vara till försäljning på ett kommande loppis någon gång nästa år. Styrelsen söker intresserade som kan dra i detta.

Nästa möte blir onsdag den 11/12

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.