Bostadsrättsföreningen Britts Grannar

Nära både naturen och staden

Styrelsemöte 22/8

| Inga kommentarer

Styrelsemöte tisdagen den 22/8 2013.
Några intressanta punkter:

Obligatorisk Ventikationskontroll OVK:
Översyn av inluftsventilerna kommer att ske med start i mitten av september. Inluftsventilerna är de som sitter ovanför fönstren. Även översyn av fönstrens tätningslister kommer att ske i samband med detta. Företaget som utför arbetet, AirCano, kommer att informera om detaljerna.

Yttre miljön:
Arbeten med den yttre miljön kommer att inledas under hösten. Styrelsen har valt att börja med dels asfaltering av garageplan vid 7:an, dels cykelparkering utan för 9:an och nedanför 11:an (vid garageuppfarten).

Miljöstugan:
Miljöstugan kommer att flyttas till sin nya plats i garaget bredvid den gamla. Det återstår nu att rengöra kärl och att sätta upp skyltar m.m.

Matavfall:
Styrelsen uppmanar alla som är intresserade att delta, och som inte redan har gjort det, att anmäla sig till email hidden; JavaScript is required

Städdag:
Höstens städdag blir söndagen den 29/9.

Barnvagnar och cyklar:
Styrelsen uppmanar alla att märka sina barnvagnar med namn och datum. Detsamma gäller för cyklar. De barnvagnar och cyklar som inte är märkta på städdagen den 29/9 kommer att flyttas bort, placeras i förråd och om ingen hör av sig kastas vid nästa städdag. Observera att barnvagnar som inte används inte bör parkeras i allmänna utrymmen, utan förvaras på annan plats.

Nästa möte blir den 19/9

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.